Home » Ansamblu

Prezentare ansamblu Grand Park Residence

Grand Park Residence "Imagine your future"

Locul unde timpul se dilata, ritmul de viata se estompeaza si grijile dispar.

 

Ansamblul Grand Park Residence reprezinta o etapa a crearii unei comunitati cu facilitati la cele mai inalte standarde:

  • desfasurat pe o suprafata de teren de peste 32.000 mp, doar 6.800 mp din suprafata terenului sunt destinati cladirilor, restul de 25.200 mp sunt ocupati de spatiile verzi, arterele circulabile, spatiile de joaca si parcarile exterioare.
  • peste 900 de apartamente noi, spatioase si confortabile
  • spatii verzi si de relaxare, amenajate modern si cu vegetatie decorativa
  • cele 2 niveluri de parcari subterane, dar si cele supraterane gazduiesc un numar mare de parcari, eliminand grijile legate de lipsa locurilor de parcare cu care se confrunta marile orase
  • complex securizat 24 din 24 de ore, prin personal de paza si sistem de monitorizare video, cu acces restrictionat de bariera. Sistem modern, cu cartele de acces la intrarea in incinta, la intrarea in holurile principale si la subsol in parcarile subterane.

Odata cu achizitionarea unui apartament, castigi o viata noua si te vei integra intr-o comunitate de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta. In plus, ai la dispozitie o paleta larga de optiuni, apartamentele din Grand Park Residence sunt foarte variate, astfel vei putea gasi cu usurinta cea mai buna varianta pentru tine si familia ta.

 plan

Facilitati Grand Park Residence

 

Imaginează-ți viitorul, haide să îl vezi astăzi !