Home » Recenzii

Recenzii Grand Park Residence

Sunt foarte multumit de achizitia apartamentului, respectiv de colaborarea cu biroul de vanzari si intreaga echipa a dezvoltatorului. Va doresc sa aveti si alte proiecte de genul Grand Park Residendence.

Vlad V.

Am cumparat un apartament in imobilul A1, din cadrul Complexului Grand Park Residence, cand inca era blocul in constructie. Totul a mers foarte bine, am primit raspuns la toate intrebarile si asigurari ca totul va decurge fara probleme, cum de altfel s-a si intamplat. Eu sunt foarte multumit de alegere si de serviciile oferite de biroul de vanzari, in special de Anica Mititel.

Radu M.

Doresc sa va multumesc pentru amabilitatea si profesionalismul de care ati dat dovada in prezentarea proiectului si pe urma in toate cele necesare derularii achizitionarii celor doua apartamente, incepand cu cel achizitionat in 2016 in imobilul A1 si pe urma pentru cel din 2019 in imobilul B1. De asemenea dupa cum stiti v-am recomandat si altor colegi/prieteni, cativa dintre ei au fost convinsi inclusiv prin discutiile avute cu dumneavoatra sa achizitioneze apartamente in GPR, care de asemenea au fost foarte placut surprinsi de detaliile si seriozitatea celor prezentate. Multumesc inca o data doamnelor din echipa GPR: Anica Mititel, Aura Hulpoi,Simona Pop.

Marius T.

Azi am devenit proprietar in ansamablul Grand Park Residence si vreau sa folosesc aceasta ocazie sa va multumesc pentru tot suportul si sprijinul primit de la dumneavoastra.

Atat echipa de vanzari ,cat si managementul dezvoltatorului au fost extrem de profesionisti, atenti la detalii si la doleantele mele pe tot parcursul procesului de achizitie, usurandu-mi toate etapele. Colaborarea a fost foarte buna si cu banca de unde am luat finantarea, rezolvand tot ceea ce a fost necesar,fara ca eu sa sa ma implic prea mult in procesul acesta. Felicitari pentru profesionalismul echipei Grand Park.

Dar mai mult decat echipa, m-a impresionat calitatea imobilului. Aici ma refer la constructia in sine,calitatea materialelor si lucrarilor executate. Am cautat de mult o astfel de locatie, unde sa pot creste copiii si in afara apartamentului. Spatiul verde este extrem de generos si dotat cu locuri de joaca pt copii, o adevarata oaza intre betoanele si inghesuiala cu care eram obisnuit. Si noi si copiii suntem incantati de gazonul foarte bine intretinut, de copacii si spatiile de joaca, de terenul de sport al complexului si aspectul general al ansamblului.

Totodata am apreciat distanta apreciabila dintre constructii, locurile de parcare suficiente si foarte bine intretinute, cat si calitatea lifturilor, interfoanelor, usilor de la scara si parcarilor subterane. Se vede ca nu s-a facut rabat de la calitate si apreciem asta. Cat despre apartament , este bine gandit si totodata bine facut, finisajele fiind de calitate.

Mereu ne-am dorit "o țara ca afara" si multumita echipei Grand Park am facut primul pas: locuim intr-un ansamblu ca afara. Multumim de suportul dumneavoastra si ca sunteti atat de profesionisti in constructie cat si in suportul oferit si de ce nu, speram si la alte colaborari cu dumneavoastra.

Cu respect, Familia din "ansamblul ca afară"

Ioan B.